Totul a pornit ca o afacere de familie. 

Activam in domeniul semineelor si pietrariei din anul 1998. Sub indrumarea atenta a omului care a detinut monopolul constructiilor de seminee de pe Valea Prahovei si Bucuresti ducem mai departe traditia semineelor cu ajutorul unei echipe tinere de pietrari profesionisti. Sunt puse pe site cateva dintre lucrarile de seminee executate de catre acesta inca din 1998.

Compania UMG Art Design SRL produce si comercializeaza seminee si piatra naturala numai pe baza de comanda.

Ne ocupam exclusiv de clienti care doresc sa-si realizeze ceva spectaculos si elegant in umila lor locuinta.

Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei , elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului.

Executam modele de seminee tip sculptura special pentru cei pasionati de frumusetea stilurilor arhitecturale, stilul Doric, stilul Ionic, stilul Corintic ce reprezinta arhitectura Greciei antice.

Se pot executa sculpturi in piatra pentru : seminee clasice, fatade case , ancadramente geamuri si usi, solbancuri, moloane, coloane, trepte.

Suntem renumiti pentru realizarea celor mai dificile tipuri de sculpturi in piatra pentru seminee si nu numai. Realizarea de sculpturi moderniste reprezinta scopul nostru

Executam seminee, seminee clasice, seminee moderne, semine rustice, barbeque-uri de gradina ( se poate si stil medieval ), montaje de cosuri de fum ceramic si de inox.

Pretul unui semineu este estimat dupa modelul sau tipul de semineu ales, materialele folosite pentru semineu, focarul pentru semineu, gabaritul acestuia, ianltime camerei.

Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.

Firma a luat fiinta in 2013, an cu noroc pentru unii dintre noi si continuam ceea ce ne plce sa facem.

Putem efectua orice fel de montaj de: seminee, seminee pe lemne, seminee vatra deschisa, seminee din marmura, seminee din granit, seminee rustice, cosuri de fum, precum si montaje de pardoseli, trepte, pavaje, glafuri, ancadramente, etc.

Fiind importatori de calcar Vratza – Bulgaria putem sa va livram acest material la preturi de exceptie.

Suntem faimosi pentru sculpturile si creatiile arhitecturale lucrate in piatra si marmura.

Putem realiza orice fel de semineu tip sculptura si elemente arhitecturale.

Nu ezitati sa ne contactati !

Compania producatoare de seminee BEF HOME S.R.O, a fost infiintata in anul 1998 si este prima companie din Cehia ce produce focare pentru seminee tip insert din fonta sau otel.

Compania produce peste 18000 mii de focare seminee pe an si este in continua crestere. Productia de focare seminee se realizeaza cu ajutorul automatizarii si robotizariii fabricii.

 

Gama de focare seminee Bef Home

GAMA TREND

Cea mai noua generatie de focare seminee din lume. Aceste tipuri de focare pentru seminee sunt realizate din otel captusite cu accumulator Carcon ( samota refractara ). Detin ultima generatie de sisteme de ventilatie, sistemul tripla combustie cu aport de aer din exterior pentru o mai buna combustie ( daca este cazul ), fanta de are contra afumarii geamului, protectie pentru copii.

Sistemul culisant al geamului este realizat prin atasarea la capatul lantului contragreutati pentru balanasarea usoara si cu precizie a usii.

Aceasta serie de focare se importa in diferite puteri de la 4 pana la 24 kW si sosesc in diferite variante de vitrari ale geamului.

GAMA INTER
Aceasta gama de focare seminee este una exclusivista, ce contine doar cateva tipuri de focare.

Acesta gama se bazeaza pe focarele cu geam vitrat de dimensiuni  mari, cu dubla deschidere a geamului.

Detin aceleasi sisteme de combustie.

GAMA TWIN

In catalogul 2012-2013 gasim cateva modele de focare din otel captusite cu acumulator Carcon cu design nou si inovator.

Aceasta serie de focare se importa in diferite puteri de la 4 pana la 24 kW si sosesc in diferite variante de vitrari ale geamului.

GAMA AQUATIC

Semineurile de acest tip au puteri care variaza intre 21 si 34 KW, comparabile cu centralele termice murale. 

Datorita puterii mari si al randamentului de peste 84 % aceste seminee tip centrala termica poate produce agent termic necesar incalzirii radiatoareleor precum si al sistemului incalzire in pardoseala precum si apa calda menajera.

Sistemul culisant al geamului este realizat prin atasarea la capatul lantului contragreutati pentru balanasarea usoara si cu precizie a usii.

 

GAMA START

Aceasta generatie de focare pentru seminee sunt echipate cu tehnologii moderne IFT (profilul ramei si al usii special fasonat cu sistem integrat de ghidare si directionare al aerului permite dubla vitrare) si CTCintegral (un element regulator asigura comanda si repartizarea exacta a aerului de combustie primar, al aerului de combustie secundar si al aerului destinat pentru mentinerea curata a sticlei). Vatra are catva centimetrii in plus fata de modelele precedente facand arderea lemnului mai usoare,eficace si toatala.

GAMA OPTIM

Generatie de focare pentru seminee din fonta de mare randament. Vatra  este captusita cu CARCON - un material acumulator special, care mentine jarul incins si astfel asigura o ardere indelungata si sticla curata.

Toate aceste focare de semine detin sistemul contra afumarii geamului pe perioada utilizarii datorita unei fante de aer proaspat, rece, ce provine din interiorul casei sau se obtine prin aportul de aer rece din exterior.

GAMA BLANZEK

Focarele pentru seminee din gama Blanzek sunt produse din vechea gama de focare seminee fabricate din fonta echipate cu sistem de ardere primar si secundar. Reglarea precisa a aerului de combustie permite intrebuintarea focarului in regimul arderii indelungate

 

focare seminee, focare seminee cehesti, focar semineu, focar semineu pret, focare seminee preturi, focare seminee pret, focare seminee bucuresti, focar semineu bucuresti, focare bef home, focare bef, focare seminee bef home, focare seminee bef, focare cehesti, focare seminee cehia, focar semineu cehia, focar semineu cehia pret, focare seminee cehia pret, focare fonta, focare fonta pret, focare fonta bucuresti, focare seminee fonta bucuresti, focare seminee fonta preturi, focare otel, focare seminee otel, focare seminee otel cu samota, focare seminee otel preturi, focare seminee fonta cu samota preturi, focare seminee bucuresti preturi, promotii focare seminee, promotii focare seminee preturi, focar semineu promotie, promotie focar semineu, promotii focare fonta, promotii focare seminee otel
seminee pe lemne, seminee pe lemne preturi, seminee, seminee preturi, preturi seminee, seminee bucuresti, preturi seminee bucuresti, semineu pret, pret semineu, promotii seminee, promotii seminee pret, seminee moderne, seminee rustice, seminee clasice, pret seminee clasice, pret seminee moderne, pret seminee rustice, modele de seminee, modele de seminee pe lemne, modele seminee clasice, modele seminee moderne, modele seminee rustice, modele clasice seminee, semineu pret, pret semineu, promotie seminee, promotii seminee, promotii seminee pret, montaje seminee, seminee din piatra, seminee sculptate, seminee sculptate pret, sculpturi seminee, sculpturi seminee preturi, sculptura in piatra, sculpturi seminee clasice, semineu bucuresti pret, seminee bucuresti, pret model semineu clasic.
semineu targoviste, seminee targoviste, preturi seminee targoviste, promotii seminee targoviste, promoite semineu targosviste
seminee ilfov, semineu ilfov, seminee clasice ilfov, seminee moderne ilfov, seminee rusitce ilfov
seminee giurgiu, semineu giurgiu, preturi seminee giurgiu. 

UMG Art Design SRL

www.umgartdesign.ro